Toiletry Bag [ Large ]

The toiletry bag is handmade and has unique details. No toiletry bag is exactly the same. The bag can be used in different ways, folded into one another which he is compact to carry and expands when it is in use at the sink. Also, the bag has a handle to carry it easily. The inside has a large pocket on both sides with a storage compartment.

The bag is both inside and outside made of [sturdy] cotton, he is also equipped with a splash-waterproof bottom and is finished with a blue - white / offwhite - red rust [elastic] band.

The toiletry bag is available in three colors; Dark Blue, Off-white with blue and off-white with rust red.

Dimensions: L x W x H in cm.
Compact: 25 x 15 x 12
Unfolded: 25 x 15 x 20

Nederlandse product uitleg

Deze toilettas is handgemaakt en heeft unieke details. Geen enkele toilettas is exact hetzelfde. De tas is op verschillende manieren te gebruiken, in elkaar gevouwen waardoor hij compact wordt om te vervoeren en uitgevouwen wanneer hij bij de wastafel in gebruik is. Ook is de tas voorzien van een handvat om hem gemakkelijk te dragen. De binnenzijde heeft een groot vak met aan beide zijden een opbergvakje.

De tas is zowel van binnen als van buiten gemaakt van [stevig] katoen, daarnaast is hij voorzien van een spat-waterdichte onderzijde en is afgewerkt met een blauw - witte/ wit - roest rode [elastische] band. De toilettas is er in 3 kleuren; Donker blauw, Gebroken wit met blauw en Gebroken wit met roest rood.